Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/6/9/9/qauto.be/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/6/9/9/qauto.be/httpd.www/wp-content/themes/bodega/widgets/sticky-sidebar.php on line 27 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/6/9/9/qauto.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Service - Q-Auto
voordeur

Q-auto in Poperinge

In onze showroom te Poperinge hebben wij een ruim aanbod van jonge 2de hands en nieuwe auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende merken waaronder Audi, BMW, VW, Mercedes,Volvo, Skoda en Seat.  Ons aanbod varieert van 5.000 euro tot …, iedere wagen wordt elke keer zorgvuldig gescreend voor verkoop. Wij proberen er steeds voor te zorgen dat elke tweedehands wagen net dát iets meer heeft. Door onze jarenlange ervaring kan u er zeker van zijn dat u een technisch correcte auto aankoopt. Wij adviseren u steeds op een persoonlijke manier! SELECTED QUALITY CARS is ons motto en daar streven wij ook naar.

Nieuwe auto kopen?

Ook voor nieuwe auto’s kan u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring kennen we meerdere kanalen voor het leveren van nieuwe wagens aan mooie prijzen.

Betrouwbaarheid

Als lid van Federauto hebben wij een sterke referentielijst . Ons doel is om u tegen een goede prijs een betrouwbaar auto aan te bieden.

Overname wagen

Bij aankoop van een auto nemen wij graag uw auto over. We bepalen een goede overnameprijs voor een correcte wagen, maar u hebt uiteraard de vrijheid om hem zelf te verkopen. Veel of weinig kilometers, jong of oud, eender welk merk,… voor  ons speelt dit geen rol.

Garantie na aankoop wagen

Heel wat van onze auto’s vallen onder de fabriekswaarborg. Indien dit voor uw wagen niet het geval is, geven wij u steeds 1 jaar volledige garantie op onderdelen en uurloon.
Voor elk probleem na de verkoop, hoe klein ook, kan u ons steeds contacteren en proberen wij u zo snel als mogelijk te helpen.
Optionele garanties zijn mogelijk.

– Elke auto krijgt een dieptereiniging
– We nemen uw bestaande wagen over
– Eigen herstelling- en onderhoudsdienst
– Goede service

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst zijn wij bereikbaar.